Rólunk

A Barcsi Gyógyfürdő a régió egyik legújabb és legmodernebb fürdője, közel 3 ha-os területen a város tradicionális középpontjában épült fel. A korszerű létesítményben, színvonalas és barátságos környezetben pihenhetnek, gyógyulhatnak vendégeink. Az egész évben üzemelő fürdő fedett részén hat, szabadtéren pedig egy medence folyamatosan várja a vendégeket, akik a nyári szezonban a nagy zöld területen további három szezonális medencét is használhatnak.


A fürdés mellett strandröplabda és lábtenisz pályák, játszótér, étterem és büfé várja az ide látogatókat. A fürdő sokoldalú szolgáltatásai révén a családok, a fiatalok, a gyógyulni és felüdülni vágyó vendégek számára egyaránt kikapcsolódást biztosít. . A wellness kedvelői számos lehetőség közül választhatják ki az igényeiknek megfelelő A fürdő területén működő gyógyászati részlegben a reumatológiai szakrendelés keretein belül gyógyászati kezelések, továbbá számos egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatás vehető igénybe.

A gyógyvíz összetétele: PDF letötése

Látogasson el Ön is a "Dráva fővárosába", ismerje meg városunkat, mindig szívesen látjuk.

Barcs városának megközelíthetősége szempontjából fontos Pécs irányába a 6-os számú főút, valamint a Balaton irányából a 68-as út ( ami Horvátországban folytatódik Virovitica felé). A vasút megközelítés Nagykanizsa-Pécs, illetve a Barcs-Harkány útvonalon lehetséges. A strandfürdő kéthektárnyi területét körbeöleli a város. A vasút- és az autóbusz pályaudvartól 5-10 perces sétával megközelíthető. Az 1317 méterről feltörő 55 Celsius fok hőmérsékletű nátrium-hidrogén-karbonátos jellegű gyógyvíz, többek között mozgásszervi megbetegedésekre, továbbá baleset utáni rehabilitációs kezelésére alkalmas. Jelentős a gyulladáscsökkentő hatása, élénkíti, illetve tovább erősíti az immunrendszert. A vízminősítéssel kapcsolatos eljárás során bizonyossá vált, hogy a Barcsi Gyógyvíz különösen hatékony módon enyhíti a térdizületi kopások okozta fájdalmakat (térdartrosis), és a chr lumbágó tüneteit. A reumatikus jellegű betegségekben szenvedők számára különösen jótékony hatással bírhat egy barcsi fürdőkúra.